60 ₴
Гусячий паштет слугує ідеальною закускою, ситним сніданком і доповненням до різних страв. Зазвичай його подають із білим або житнім хлібом, але є й інші варіанти подавання та використання паштета.
Подавання залежить від вашої фантазії та смакових переваг. Можна покласти гусячий паштет у гарну тарілку, прикрашену зеленню, листям салату та оливками, або відразу намазати на хліб і подавати як канап, або невеликих бутербродів, у порційних невеликих формах із вершковим маслом або викласти паштет у формі фігурок, наприклад, їжачка, цей варіант обов'язково сподобається дітям. Експериментуйте та дивуйте гостей і рідних оригінальною й апетитною подаванням цієї смачної страви!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
Упаковка | Жерстяна банка |
Вага | 300 г |