Olio extra vergine di oliva — олива першого холодного пресування. Має золотистий колір із зеленуватим відливом і чистий запах оливок із відтінком трав'яних тонів, а також пікантний смак. Оливки збираються вручну та піддаються першому вичавленню методом холодного пресування.
Дуже корисна та смачна оливкова олія із самої Італії! Вона сприятливо позначається на роботі шлунково-кишкового тракту, покращує діяльність печінки. Клінічно доведено, що за допомогою такого рослинного жиру можна поліпшити стан уже наявних шлункових і кишкових виразок.
Олія містить у собі велику кількість вітаміну Е, який бере посиильну участь у рості всіх клітин організму, відповідає за загальний стан шкіри людини. Тільки завдяки вмісту в нашій їжі цього важливого вітаміну наша шкіра залишається молодою та пружною до певного віку. Також він є потужним антиоксидантом і відіграє не останню роль у імунній системі організму.
Денний раціон кожної людини має містити як мінімум 1 столову ложку рослинної олії з оливок. Особливо це стосується дітей, яким жири потрібні для росту й формування кісток і суглобів.
Може бути використаний як у салати, так і для термічної обробки їжі. Оливкова олія Extra Vergine — смачна, без гіркоти. Зберігати за кімнатної температури.