Оливкова олія на розлив, фото 2.
Розливається з каністри як на фото 1.
Olio extra vergine di oliva-Оливкова олія першого холодного віджиму. Має золотистий колір із зеленуватим відливом і чистий запах оливок з відтінком трав'яних тонів, а також пікантний смак. Оливки збираються вручну і піддаються першому вичавку методом холодного пресування.
Дуже корисна і смачна оливкова олія із самої Італії! Воно благотворно позначається на роботі шлунково-кишкового тракту, що покращує діяльність печінки. Клінічно доведено, що за допомогою такого рослинного жиру можна поліпшити стан шлункових і кишкових виразок, що вже існують.
Олія містить у собі велику кількість вітаміну Е, який бере участь у зростанні всіх клітин організму, відповідає за загальний стан шкіри людини. Тільки завдяки вмісту в нашій їжі цього важливого вітаміну наша шкіра залишається молодою і пружною до певного віку. Також він є потужним антиоксидантом і відіграє не останню роль імунної системи організму.
Денний раціон кожної людини повинен містити як мінімум 1 столову ложку олії з оливок. Особливо це стосується дітей, яким жири потрібні для зростання та формування кісток та суглобів.
Може бути використане як у салати, так і для термічної обробки їжі. Оливкова олія Extra Vergine – смачна, без гіркоти. Зберігати за кімнатної температури